divendres, 12 de febrer de 2016

Novembre, què vam fer?

Hem visitat, Barberà del Vallès, Sant Adrià del Besós, Vilanova i la Geltrú, Premià de Dalt, Girona, Badia, Barcelona, Alella i més!


Amb l'estrana d'una nova película d'Star Wars, no podíem deixar als fans sense una festa com aquesta... on derruir l'Estrella de la mort, fer de jedis, pintar-se d'strom tropper i passar-s'ho bomba!
A vegades, preparar un cumple quan ja es començen a fer més grans sembla difícil, però no! També tenim idees! No us perdeu aquestes imatges de la Megagincana, que va tenir aquestes noies a tope!

El lloguer d'inflables també és una bona idea a l'invern, tant els petits per interior, com els grans per l'exterior aprofitant que fa bon temps.Les festes temàtiques però són l'estrella per fer una festa diferent, i la de superheroïs ha sigut l'èxit del mes.
 


I estem treballant de valent per tenir novetats per Nadal... Ens ha vingut a visitar en Pare Noel (divertidíssim!) i diu: que es queda amb nosaltres! Així que ja el tenim preparat per voltar per plaçes i carrers per a què li pogueu explicar com us heu portat!
Al taller, també estem a tope... construint uns jocs gegants maquíssims!català | castellà
__
☞ CARRER VILA CINCA 112,
08208 SABADELL (BARCELONA)
☎ 93 1861347
✆ 687389089
✉ info@elcabas.net