dimecres, 21 d’octubre de 2015

Juny, què vam fer?A les festes majors no pot faltar la diversió, l'alegria i les activitats infantils!!!
Aquí us deixem doncs, unes imatges de l'espai de malabars i les bombolles a la festa major de Rubí.
Participar de les festes d'aniversari amb les nostres animacions està clar que ens encanta... però fer-ho amb families que any rere any confien en els nostres serveis, ens fa sentir contents i orgullosos de la nostra feina!
Ja sigui amb les nostres festes temàtiques o bé creant una animació a mida personalitzada.

 
Una altre dia especial, va ser la nostra participació al Family run de Barcelona. On els jocs de l'avi van estar a tope de generacions diferents i on les bombolles no paraben de volar per Arc de Triomf.
Mireu bé les fotos, a veure si trobeu els pares jugant com nens i els avis i àvies recordant quan eren petits... no és gens difícil!
Però al Juny encara no ha acabat l'escola... així que amb el bon temps i la proximitat del fi de curs, és un bon moment per la realització de les colònies a Educació Infantil.
Nosaltres vam acompanyar als nens i nenes de l'escola Guixot per a què ajudessin a l'esquirol Oriol i els personatges màgics del bosc.

Hem continuant visitant Can Magí a Sant Cugat del Vallès, amb el nostre paquet d'animació infantil per casaments.

Amb altres festes també hem voltat per Barcelona, Bellaterra, Castelldefels, Montornés, Bellaterra, Valldoreix, Molins de Rei, Matadepera... i més!

Però no!!! No ens oblidem que aquest Juny van començar les festes de fi de curs, però us volem ensenyar tantes imatges que les podeu veure en aquesta altra entrada del blog. :D

català | castellà
__
☞ CARRER VILA CINCA 112,
08208 SABADELL (BARCELONA)
☎ 93 1861347
✆ 687389089
✉ info@elcabas.net