dilluns, 16 de març de 2015

Celebrar l'aniversari a un parc públic?

Ara que arriba el bon temps una molt bona opció per celebrar l'aniversari pot ser fer-ho a un parc proper a casa!
Hi ha opcions d'animació (com les bombolles de sabó gegants) que són ideals per fer a l'exterior i, a més, gaudir d'un dia a l'aire lliure sempre resulta molt agradable.

Però... es pot fer, o no, una festa d'aniversari a un parc públic?
Lògicament, poder-se es pot, però quins passos haurem de seguir?

festa aniversari a un parc

Doncs dependrà de cada Ajuntament! Pel que no us podem donar una opció per a totes les poblacions però si una mica d'informació general.

· Trucar a l'oficina d'atenció al ciutadà.
Allà és on us informaran exactament de si heu de presentar algun document per celebrar la vostra festa a un parc públic o si no fa falta.
· Si hi ha àrea de pícnic (de normal) no es demana permís.
Si el parc on voleu fer la vostra festa d'aniversari té les taules típiques de pícnic voldrà dir que ja està pensat per aquest usos, pel que habitualment no es necessari demanar cap permís.
· El permís és gratuït.
En cas d'haver de demanar permís es tracta d'una instància que haureu de presentar, el document és totalment gratuït i molt fàcil d'emplenar.

bombolles de sabó gegants

Pel que fa a Barcelona ciutat, si el parc on voleu fer la festa no té zona de pícnic, podreu fer la instància online a través d'aquest enllaç per obtenir el permís.

A Sabadell, en canvi, no s'ha de demanar cap permís. Segons el servei municipal d'Espai Públic: "les festes familiars a parcs i places públiques no precisen de petició per escrit, només s'ha de tenir present de no molestar als altres usuaris i deixar l'espai net".

Esperem que aquesta informació us sigui útil!

català | castellà
__
☞ CARRER VILA CINCA 112,
08208 SABADELL (BARCELONA)
☎ 93 1861347
✆ 687389089
✉ info@elcabas.net