dilluns, 9 de març de 2015

Febrer, què vam fer?

Al Febrer hem anat a Piera, Vilanova del Vallès, Vall de Bianya, Barberà del Vallès, Cornellà del Llobregat, Sitges, Sant Andreu de Llavaneres, Ullastrell i Barcelona!

Aquest mes hem començat la temporada de casaments (més haviat de l'habitual!!) visitant el Mas de Sant Llei i la Masia Museu Serra.

canguros para bodas

canguros para bodas

canguros para bodasmickey cumpleaños

El Mickey i la Minnie, que us presentàvem el mes passat, ja han començat a voltar per diferents festes d'aniversari. Si voleu que vinguin al vostre cumple aquí teniu tota la informació.

festa tematica pirata

festa tematica superherois

Com sempre les festes temàtiques no paren!
A més, per a què les pogueu veure amb moltes imatges i des de "dins" us deixem la festa de superheroïs del Roger, el fill de la Vinyet d' Small and nice, Aquí, podreu veure moltes fotos i la seva opinió dels nostres serveis.
També vam anar a les caves Gabarró, amb uns exterior xulíssims!

animacio minut per guanyar

animacio minut per guanyar

També hem estat d'estrena amb el "Minuto para ganar", una animació perfecta per a nens més grans i per a quan l'espai es reduit. Aquestes imatges són d'una festa a la sala Confetti de Barberà del Vallès, un espai per llogar i fer la festa petit però molt acollidor i econòmic.

oferta animacion fin de curso

Per últim comentar-vos que si formeu part d'una AMPA i esteu començat a preparar la festa de fi de curs, animar-vos a fer una ullada a la nostra oferta d'animació!català | castellà
__
☞ CARRER VILA CINCA 112,
08208 SABADELL (BARCELONA)
☎ 93 1861347
✆ 687389089
✉ info@elcabas.net