dijous, 8 de gener de 2015

Desembre, què vam fer?

Aquest Desembre va venir carregat d'activitats i en tenim un munt d'imatges que us volem ensenyar!

Primer de tot us parlem de les festes d'aniversari! No hem parat, hem estat a Bellaterra, a Caldes d'Estrac, a Hospitalet de Llobregat, a la Beguda Alta, a Llavaneres i Barcelona.


Aquest més l'animació bàsica a sigut l'activitat estrella, podeu veure una festa de petits jugant al paracaigudes. També, però, el Nadal va a arribar a les festes particulars, i vam anar a fer cagar el Tió a un munt de llocs, entre ells a la Sala Espai Teu, de Cornella de Llobregat.
Quan es tracta de cagar el Tió amb la companyia de jocs, els follets de El Cabàs, porten però un Tió gegant. Aquest mes, el nostre Tió va estar al Mercat Central de Sabadell, podeu veure com cagava en aquest vídeo del facebook del Mercat! 

 
Després va viatjar fins a Girona, on els comerciants de Sant Narcís i les Dominiques, li havien donat tot de menjar per a què cagués per a tot Girona! Podeu llegir la notícia al Diari de Girona.Dels combinats de Nadal que oferíem per Associacions de comerciants i Ajuntaments, el més sol·licitat ha estat el taller manual + personatge.
Aquestes activitats van visitar el Mercadal de Rubí per celebrar, a més del Nadal, que si han afegit més parades (notícia de Rubí comerç). Ens nens van trobar un taller d'arbres de gominoles i un follet del Nadal que en nom del paradistes els regalava figures de globoflexia.


També vam estar dinamitzant la fira del Regal, de Vilassar de Mar. Aquí un dia el taller va ser el d'arbres de gominoles, però l'altre van poder fer mitjons de decoració nadalenca. El personatge va ser un pastoret que feia figures de globoflexia, però també es va passejar el Ninot de Neu.


 

 
Petits i grans s'animaven a fer els tallers manuals.

Trobeu al Ninot de Neu ballant entre els Strepits?

Abans que arribessin les vacances de Nadal els nostres Patges reials van visitar una escola d'Alella on van recollir moltíssimes cartes que van portar als reis.


L'última activitat de l'any va ser el Parc de Nadal de Mont Roig del Camp (podeu veure la notícia de l'Ajuntament). Ens vam desplaçar fins Tarragona amb un munt d'activitats, per omplir el poliesportiu de diversió.Al taller vam fer de cuiners, ens posàvem el barret de xef i el davantal i estàvem preparats per fer "delicatessen"!

La Ludoteca, pensada per als més petits, per jugar, saltar, divertir-se i descobrir, tota l'estona estava plena! Quina energia!Allà hi havia un inflable pels més petitons, però també hi podíem anar al Palau a saltar altíssim.


Els més grans podien anar al Boti-boti, una novetat d'aquest curs, un inflable de 8 x 8 amb tobogan incorporat.
Ni els monitors vam aguantar sense pujar-hi!

Al camerino sempre hi havia algú convertint-se en el personatge que més li agrada. Sobre tot de la Frozen!!! No vam parar de maquillar d'ella!
Una altra novetat d'enguay són els Jocs de l'avi! Una activitat pensada per a jugar en família a jocs de carrer: la xarranca, les baldufes, els tiradors, el tira-soga...! No només els nens van jugar-hi, sinó que pares, mares i avis també hi van participar.

 

 

 


Per últim, cada tarda, una estona apareixia el Ninot de Neu, i animava a tothom a ballar!En resum... aquest Desembre ens ho vam passar molt i molt bé!
Desitjar-vos a tots un Bon any!

-------------------------------------------
Algunes de les imatges del Parc de Nadal de Montroig han estat agafades del web de l'Ajuntament, preguem que si algú prefereix no aparèixer al nostre web ens ho faci saber i retirarem immediatament la fotografia.català | castellà
__
☞ CARRER VILA CINCA 112,
08208 SABADELL (BARCELONA)
☎ 93 1861347
✆ 687389089
✉ info@elcabas.net