dimecres, 5 de novembre de 2014

Octubre, què vam fer?

L'Octubre el vam començar "mogudet" ja que vam anar a promocionar les nostres activitats al Festival Petits Camaleons a Sant Cugat del Vallès.
El Petits Camaleons és un festival de música on les famílies van a disfrutar junts de grups de música, no necessàriament infantils.
Pel nostre stand van passar una pila de nens a jugar, fer bombolles, maquillar-se, globoflexia... i els seus pares es van informar dels nostres serveis.



 

També us deixem aquestes imatges del Tot Sant Cugat i us convidem a veure seu vídeo.



Vam anar a fer activitat per primera vegada a l'Eix Maragall a Barcelona, a dinamitzar la seva Fira de comerç al carrer amb bombolles de sabó gegants.

 


També hem estat dinamitzant l'espai infantil del "Mercats al Carrer" de l'Hospitalet de Llobregat, gràcies a l'organització de Mide Management.



Els petits van poder passar per la carpa de tallers i fer divendres els seus davantals de cuiners, per dissabte cuinar piruletes de poma i xocolata i diumenge unes brotxetes de fruita boníssimes. També el camerino estava sempre ple de nens maquillant-se de fruites, verdures, gelats, pastissets... tots estaven per menjar-les!



A més, per completar l'espai infantil vam portar un espai de cuinetes i taula, on més d'un experimentava a fer d'en Ferran Adrià.



Com sempre vam voltar fent cumples! Visitant Terrassa, Llavaneres, Polinyà, Arenys de Mar, Molins de Rei, Barcelona, La Garriga, Sant Cugat, Vilassar de Mar, Viladecans... algunes d'elles a final de mes van ser de Halloween!!

 

A més, aquest mes hem tingut a tope el servei de lloguer d'inflables, els pares els han vingut a recollir al local i se'ls han endut cap a casa!

català | castellà
__
☞ CARRER VILA CINCA 112,
08208 SABADELL (BARCELONA)
☎ 93 1861347
✆ 687389089
✉ info@elcabas.net