dimecres, 5 de novembre de 2014

Octubre, què vam fer?

L'Octubre el vam començar "mogudet" ja que vam anar a promocionar les nostres activitats al Festival Petits Camaleons a Sant Cugat del Vallès.
El Petits Camaleons és un festival de música on les famílies van a disfrutar junts de grups de música, no necessàriament infantils.
Pel nostre stand van passar una pila de nens a jugar, fer bombolles, maquillar-se, globoflexia... i els seus pares es van informar dels nostres serveis. 

També us deixem aquestes imatges del Tot Sant Cugat i us convidem a veure seu vídeo.Vam anar a fer activitat per primera vegada a l'Eix Maragall a Barcelona, a dinamitzar la seva Fira de comerç al carrer amb bombolles de sabó gegants.

 


També hem estat dinamitzant l'espai infantil del "Mercats al Carrer" de l'Hospitalet de Llobregat, gràcies a l'organització de Mide Management.Els petits van poder passar per la carpa de tallers i fer divendres els seus davantals de cuiners, per dissabte cuinar piruletes de poma i xocolata i diumenge unes brotxetes de fruita boníssimes. També el camerino estava sempre ple de nens maquillant-se de fruites, verdures, gelats, pastissets... tots estaven per menjar-les!A més, per completar l'espai infantil vam portar un espai de cuinetes i taula, on més d'un experimentava a fer d'en Ferran Adrià.Com sempre vam voltar fent cumples! Visitant Terrassa, Llavaneres, Polinyà, Arenys de Mar, Molins de Rei, Barcelona, La Garriga, Sant Cugat, Vilassar de Mar, Viladecans... algunes d'elles a final de mes van ser de Halloween!!

 

A més, aquest mes hem tingut a tope el servei de lloguer d'inflables, els pares els han vingut a recollir al local i se'ls han endut cap a casa!

català | castellà
__
☞ CARRER VILA CINCA 112,
08208 SABADELL (BARCELONA)
☎ 93 1861347
✆ 687389089
✉ info@elcabas.net