dimecres, 22 d’octubre de 2014

Setembre, què vam fer?

Aquest Setembre vam voltar arreu amb moltes activitats!

Ja vam intentar durant un temps fer aquest apartat al blog i ho vam deixar de fer... però ara esperem cada mes explicar-vos quines activitats vam fer el mes anterior!

Com el comencem el "que vam fer" amb Setembre se'ns quedaran sense explicar les festes majors que vam visitar durant l'estiu, el munt de casaments on hem entretingut als nens i algunes festes d'aniversari!

inflable circuitAl Setembre encara van continuar els casaments!
Vam estar al restuarant Can Biel, a la Masia Sant Cugat i a la Yeguada Senillosa ( a Empúries!), on vam estrenar el inflable circuit!

Com l'any passat, vam tornar a Valldoreix per celebrar la festa major amb bombolles gegants!

També com l'any passat vam repetir a la Nit del Comerç de Vilassar de Mar. Al vídeo resum de la Nit podeu veure les nostres activitats (minut 1:15). Les bombolles de sabó gegants, el camerino, l'espai de malabars i un monitor realitzant globoflexia (que per acompanyar la decoració del carrer anava vestit de jedi!).

 

 


Per últim, a més de les festes d'aniversari que vam fer, monitors de El Cabàs, van anar a la Nit de la Recerca, al Museu d'Art de Cerdanyola, per ajudar als científics del Sincrotró a explicar a partir de jocs que és un accelerador de partícules i dinamitzar un concurs de dibuix infantil.

 

   


Com a novetat, ja ens ha arribat el nostre inflable Boti Boti! Per a festes majors, parcs de Nadals, fires, festes de fi de curs... estem desitjant estrenar-lo!!!

català | castellà
__
☞ CARRER VILA CINCA 112,
08208 SABADELL (BARCELONA)
☎ 93 1861347
✆ 687389089
✉ info@elcabas.net