dissabte, 26 d’octubre de 2013

Un dia de Nassos

[cat] El passat 13 d'Octubre vàrem estar col·laborant amb la ONG Pallapupas en el seu #diadenassos. Vam portar al Zoo de Barcelona les bombolles de sabó gegants i el espai de malabars, per a què tot de nens s'engresquessin en un dia diferent al zoo.
Els Pallapupas, sota el lema "riure omple de vida", són uns pallassos que visiten hospitals i caps fent que els nens i avis que s'hi troben ingressats o malalts puguin divertir-se. Convidar-vos a visitar el seu web per a saber més d'ells i a què si no vareu estar al "Un dia de Nassos", no us el perdeu l'any vinent!

[cast] El pasado 13 de Octubre estuvimos colaborando con la ONG Pallapupas en su # diadenassos. Llevamos al Zoo de Barcelona las burbujas de jabón gigantes y el espacio de malabares, para que todo de niños se animen en un día diferente al zoo.
Los Pallapupas, bajo el lema "risa llena de vida", son unos payasos que visitan hospitales y jefes haciendo que los niños y ancianos que se encuentran ingresados ​​o enfermos puedan divertirse. Invitarles a visitar su web para saber más de ellos ya que si no estuvisteis al "Un día de Narices", no os lo perdáis el próximo año!


català | castellà
__
☞ CARRER VILA CINCA 112,
08208 SABADELL (BARCELONA)
☎ 93 1861347
✆ 687389089
✉ info@elcabas.net