dimarts, 1 d’octubre de 2013

Parc de la Torreblanca

[cat] El Parc de la Torreblanca es troba entre Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i de Sant Just Desvern. Un parc molt gran amb esplanades i espai lliure, perfecte per fer una festa a l'aire lliure.
Si es vol anar a passar el dia, aquest parc abans era un jardí botànic, pel que té una gran varietat de plantes i arbres. A més consta d'un palau envoltat de grutes, un estany amb illes i fins i tot un laberint! Podeu veure més imatges i informació del parc a Sortirambnens.

[cast] El Parque de la Torreblanca se encuentra entre Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i de Sant Just Desvern. Un parque muy grande con explanadas y espacio libre, perfecto para hacer una fiesta al aire libre.
Si se quiere ir a pasar el día, este parque antes era un jardín botánico, por lo que tiene una gran variedad de plantas y árboles. Además consta de un palacio rodeado de grutas, un estanque con islas i hasta un laberinto! Podéis ver más imágenes y información del parque en Sortirambnens.català | castellà
__
☞ CARRER VILA CINCA 112,
08208 SABADELL (BARCELONA)
☎ 93 1861347
✆ 687389089
✉ info@elcabas.net